Sportfysiotherapie

Als sporter is er niks vervelender dan het oplopen van een blessure. Het belemmert je in het uitoefenen van je sport. Je wilt dan ook niets liever dan zo snel mogelijk maar wel op een verantwoorde manier weer kunnen sporten. Daar kunnen wij jou bij helpen!!

 

De professionals van Sportsmedconnect zijn al jarenlang actief in de topsport. Vanuit dit platform worden de nieuwste en de meest effectieve behandelingen gegeven op het gebied van sportrevalidatie. Het coördineren en begeleiden van deze trajecten is onze dagelijkse bezigheid maar met name ook onze passie.

 

Sportblessures lopen uiteen wat betreft oorzaak, herstelduur en mate van belemmering in sportactiviteit. Hierbij is een snelle en juiste diagnose zeer belangrijk. Sportsmedconnect werkt samen met verschillende andere medische disciplines om samen te komen tot de juiste diagnose en een specifiek en individueel behandelplan voor jouw blessure

 

Omdat wij al jarenlang in de topsport actief zijn, weten we wat er nodig is om een sporter goed te behandelen en te begeleiden. Onze fysiotherapeuten zijn up to date in hun handelingen en werken vanuit een wetenschappelijk onderbouwde visie.

 

Onze diensten en specialisaties

Sportfysiotherapie

 

Orthopedische manuele therapie

 

Sportrevalidatie 

 

Blessurepreventie

Echografie

 

Dry Needling

 

Medical taping

 

Sportscreening


Wilt u een afspraak maken? Vul dan het onderstaande contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.