Fortuna Sittard en Sportsmedconnect organiseren medisch symposium

 

Zaterdag 26 oktober 2019 organiseert Fortuna Sittard in samenwerking met Sportsmedconnect een medisch symposium. Een leuke avond voor fysiotherapeuten, artsen en sportverzorgers om kennis, netwerk en ontspanning te combineren. 

 

Het vergroten van praktische kennis gecombineerd met een kijkje in de keuken van de medische staf bij Fortuna Sittard. Kortom een “Fortuna Medical Experience” met de spanning van een derby. 

 

Het programma dat start 15.30 uur bestaat uit verschillende presentaties van artsen en fysiotherapeuten die zijn verbonden aan de medische staf van Fortuna Sittard. Daarna zal er gezamenlijk een hapje worden gegeten om vervolgens om 19.45 uur de derby Fortuna Sittard vs. VVV Venlo te beleven. Na de wedstrijd is iedereen nog uitgenodigd voor de derde helft in de Brand business lounge. 

 

Sprekers:

§  Edwin Jansen / Orthopedisch chirurg Zuyderland, consulent Fortuna Sittard.

§  Tom Ehlen / Msc. manueel- en sportfysiotherapeut, Kniecentrum Plus.

§  Helen Peters / Msc. manueel therapeut, medische staf Fortuna Sittard, research assistant KU Leuven. 


Samenwerking Sportsmedconnect en Hockey Academie

 

Sportsmedconnect zal Tijdens seizoen 2018/2019 actief betrokken zijn bij de talent ontwikkeling van de Hockey Academie. Naast het testen en meten van de hockey talenten zal Sportsmedconnect ook performance gerichte trainingen verzorgen. De hockey Academie is wederom een mooi initiatief van Topsport Limburg.