Wie zijn Wij?

Sportsmedconnect is opgericht door professionals werkzaam binnen de medische staf van Fortuna Sittard. 

 

De topsport en met name de profvoetbalwereld wordt vaak gezien als een gesloten onbereikbaar wereld voor en door (para)medici werkzaam in de particuliere praktijk. 

Sportsmedconnect heeft de overtuiging dat de beide elkaar kunnen aanvullen en versterken en beidt (para)medici, masseurs/verzorgers, trainers/coaches, managers, productontwikkelaars, etc. een platform om te ontmoeten, visie en kennis op te doen en te delen, expertise bereikbaar te maken en te verbinden. Hierdoor maken we gebruik van elkaars expertise en kunnen we de gezondheidszorg binnen de prof- en amateursport optimaliseren. 

 


Jeroen Dieteren

Mede eigenaar Sportsmedconnect, Hoofd Medische staf Fortuna Sittard, Fysiotherapeut

In 2004 heb ik mijn studentenleven verruild voor het werkende leven. Als fysiotherapeut begon ik vol ambitie met mijn eerste werkzaamheden bij Fysiosittard. Vanaf dag één heb ik de drive gehad om mijzelf vakinhoudelijk te ontwikkelen, maar ook als ondernemer in de zorg vernieuwend te zijn.

Vakinhoudelijk behaalde ik mijn master in de orthopedische manuele therapie en heb mij de specialisaties van echografie en dry needling eigen gemaakt. Een combinatie van specialisaties waarmee ik in de dagelijkse praktijk vele sporters heb mogen begeleiden. 

Als ondernemer kan ik mijn ambities kwijt als mede-eigenaar van Fysiosittard. Ook ben ik sinds enkele jaren hoofd van de medische staf van Fortuna Sittard. Met de oprichting van Sportsmedconnect komt daarin een nieuw hoofdstuk en dit biedt het platform om de komende jaren verder te ontwikkelen en innoveren!


Daan van Montfort

Mede eigenaar Sportsmedconnect, Fysiotherapeut

Mijn passie en specialiteit is de behandeling en revalidatie van sportblessures. In de praktijk zie ik veel sporters met verschillende achtergronden in sport. De wetenschappelijke kant van de medische wereld is iets wat mij zeer interesseert, maar dan wel altijd met de link naar de praktijk. Binnen Sportsmedconnect wil ik mijn passie voor de sport graag delen met anderen. Kennis delen, samenwerken en innoveren zijn thema's die voor mij centraal staan binnen het netwerk. 

 

Getting Better

Together